• H2O vordert

  De gangen van de H2O vorderen al behoorlijk. De onverwoestbaar sterke gangen. Doorlopende bekleding van ijzer,  de huid van de H2O, aan weerszijden van voor…

  Read more
 • HISWA Succes

  DE HISWA was ondanks de vele regen of juist dankzij de regen een aaneenschakeling van nieuwe ontmoetingen en toekomstige samenwerkingen op o.a het gebied van…

  Read more
 • DE BOUW VAN DE H2O IS BEGONNEN

  De bouw van de H2O is begonnen! Mijn team is enorm geïnspireerd door het bouwen van het casco. Het temmen van het staal is een…

  Read more

Links

Samenwerkende bedrijven

Van Duin Assurantiën
www.vanduinassurantien.nl
Plaats

Alkmaar

Beschrijving

Van Duin Assurantiën is opgericht 01-02-2002 vanuit de gedachte dat verzekeren meer is dan alleen het afsluiten van verzekeringen. Vanuit een ruime ervaring heeft Steven van Duin besloten een eigen advieskantoor op te zetten met de filosofie dat aan elk advies een doordacht advies vooraf dient te gaan.

't Wije Yachts
www.wije.nl
Plaats

Loosdrecht

Beschrijving

't Wije Yachts is een gerespecteerde tenderbouwer in Nederland, en in de omgeving van Loosdrecht in het bijzonder.

 

Victoriasloepen
www.victoriasloepen.nl
Plaats

Oudewater

Beschrijving

De Original de Exclusive en de Classic, stuk voor stuk prachtige sloepen waar u mee gezien mag worden, een sieraad voor elke schipper.

Ribbon Yachts
www.ribbonyachts.nl
Plaats

Medemblik

Beschrijving

Technology, design, comfort and quality are integrated in every yacht, resulting in ships with astonishing performance and modern design, for the ultimate relax moment. In the old days luxury was strictly about the object, now days it is about the total experience.

New Electric
www.newelectric.nl
Plaats

Amsterdam

Beschrijving

A specialist in the conversion of fossil fuel burning boats to clean electric drive. A dealer of electric conversion components for any of your project needs.

Waterwonen Amsterdam
www.waterwonenamsterdam.nl
Plaats

Amsterdam

Beschrijving

Wonen aan de kade met privé steiger

The lighthouse Events
www.thelighthouse.nl
Plaats

Amsterdam

Beschrijving

The Lighthouse Events is is een evenementen locatie aan de jachthaven van IJburg voor zowel de particuliere als de zakelijke markt van 20 tot 300 personen.

ATsites Webdesign Amsterdam
www.atsites.nl
Plaats

Amsterdam

Beschrijving

Full-service internetbureau gevormd door een team webspecialisten. Goed in websites en webshops en in snelle actie en support.