• H2O vordert

  De gangen van de H2O vorderen al behoorlijk. De onverwoestbaar sterke gangen. Doorlopende bekleding van ijzer,  de huid van de H2O, aan weerszijden van voor…

  Read more
 • HISWA Succes

  DE HISWA was ondanks de vele regen of juist dankzij de regen een aaneenschakeling van nieuwe ontmoetingen en toekomstige samenwerkingen op o.a het gebied van…

  Read more
 • DE BOUW VAN DE H2O IS BEGONNEN

  De bouw van de H2O is begonnen! Mijn team is enorm geïnspireerd door het bouwen van het casco. Het temmen van het staal is een…

  Read more

Een korte toer door de H2O.

Direct na het  aanboord stappen valt op hoe stabiel het schip is en veilig de hoge zeereling aanvoelt.
Het antislip dek van een nagenoeg onverwoestbaar kunst stof voelt stroef en dempt het geluid van de voetstappen.

Overal op het dek is voldoende loopruimte en vooral op het voordek is een zee van ruimte om een stoeltje neer te zetten. Achter de stuurhut loopt het dek over in de kuip.
De kuipwand heeft een doorgang aan zowel bakboord als stuurboord waardoor je niet hoeft te klauteren en gewoon kunt doorlopen.
Het grote voordeel bij zwaar weer is evident,de kuip kan  sneller leeg lopen als dat er zich water in kan verzamelen.

Achter de modern vormgegeven stuurhut is een buitenzit met een dakje erboven.
Door de ruime ingangsdeur kom je in de ruime en lichte salon.
Direct bij binnenkomst een kast voor natte kleding en u bent thuis in de salon annex stuurhut. Comfortabel meubilair, een televisie toestel en andere persoonlijke inrichting completeren het nautisch gevoel met huiselijkheid.

Middels een brede trap naar beneden komt u in de woonkeuken. Een ruimte van ca 5 x 3 meter met een hoekkeuken voorzien van alle comfort en een eettafel met een rondzit.
Licht komt door de patrijspoorten en vanuit de salon en de riante hoogte geeft het gevoel van ruimte.

In de keuken is de open gang naar de achterhut.,ook wel de wasstraat genoemd omdat daar de wasmachine, droger en andere huishoudelijke apparatuur staat opgesteld.

De achterhut is ruim ca 5 x 3 meter en heeft overal stahoogte.
Voldoende ingebouwde kasten voor uw kleding.De mooie badkamer is ruim en licht ,met daarnaast een apart toilet.
Licht door de patrijspoorten en een lichtrand in de spiegel van het schip.
Terug lopend naar het voorschip bevind voor de keuken nog een badkamer daar tegenover een slaapkamer en in de punt nog een slaapkamer.

Aan de wasstraat bevind zich de ingang van de machinekamer en is de plek voor alle techniek. Als het schip aan de wal ligt is ze aangesloten aan stroom, waterleiding en rioolleiding middels snelkoppelingen. Alles werkt volautomatisch en u heeft er net zo weinig omkijken naar als in een vaste woning.

Hoe nu verder?

Stel je droom niet langer uit en schrijf je NU in voor informatiebijeenkomsten.

Maak kans op een gratis rondvaart en  in een luxe sloep door de Amsterdamse grachten, of
maak kans op een drankje op het zeiljacht de DUYFKEN aan de Entrepot Jachthaven te Amsterdam of maak kans op gratis drank tijdens de info bijeenkomst in de Harbour Club te Amsterdam.

INSCHRIJVEN

Reactiemogelijkheid gesloten